Gustav E Död

gus4 gus5
Gustav E Död
Göteborg – Västra Götaland 1980 (Foto: Lars Sundestrand)

Medlemmar:
Susanne ”Brandy” Wahlén:
Anna Pejlare:
Helena Antonsson:
Freddie Wadling: Gitarr

Historik:
Det bästa med punken var att alla kunde spela och Göterborgskvartetten Gustav E Död hörsammade denna devis med att ständigt byta instrument med varandra, dessutom sjöng alla. Bandet bestod av de lite mer rutinerade medlemmar Brandy Wahlén från Tänts och Freddie Wadling (Cortex bl.a) samt nybörjarna Anna Pejlare och Helena Antonsson. Trots bandet relativt korta existens hann man med att spela både på Masthugget, Sprängkullen och den årliga Slottsskogsfestivalen. Tyvärr genomförde aldrig Gustav E Död någon regelrätt studioinspelning men dokumenterade däremot sin musik med replokalsinspelningar.

Låtar: Femmanbarn, Utan framtid, TV-apparat, Leva för idag

Inspelningar:
Replokalsinspelningar under 1980.

Ladda hem MP3:a: TV-apparat, Femmanbarn, Workingclass hero, Leva för idag, När din tid är så kort. Alla låtar som en zip – HÄR!

 

Kommentera