17 maj, 2024Lennart Munks Nissar – LMN 
Västra Götaland – Götene

Medlemmar:
Henrik Karlsson: Gitarr
Johan ”Jojo” Arvidsson: Sång
Bruno Arvidsson: Bas
Robert ’Lången’ Nyman: Trummor

Historik:
Ett mytomspunnet band bildat av det gåtfulla brödraparet Johan och Bruno Arvidsson från den lilla orten Götene. Bröderna kom från ett varmt religiöst hem och var stora samlare av punkplattor. Jojo, som sjöng, sa nästan aldrig något utom när han svarade på tilltal annars var han mest tystlåten men på scen kunde vem som helst tro att han var besatt! Han vrålade fram sången och några egentliga ord gick aldrig att urskilja. Texterna, som möjligen författades av storebror Bruno, handlade om verktyg och superlim. Jojo hade två intressen i livet: Sex Pistols och tropisk akvariefisk.

Eftersom bandet i brist på musikalitet så satsade de stort på scenshowen som bland annat gick ut på att förstöra gitarrer och gamla radioapparater men även grilla korv på scenen. Det bör sägas att bandet älskades av sina lokala fans som alltid slöt upp för att avnjuta LMNs scenshow, se recension nedan.