Larm

Larm
Karlstad  – Värmland hösten 1980

Medlemmar:
Pia Jonsson Renella: Sång
Peter ”Burken” Björklund : Trummor
Lars Dahlen: Trummor
Per ”Piron” Ejelind: Gitarr, sång
”Nordis”: Gitarr
Patrik ”G.Sträng” Willard: Bas

Historik:
Patrik Willard: Hösten 1980 (när vi började gymnasiet) fick vi världens bästa replokal via Tingvalla Gymnasiet här i Karlstad. Vi fick även en ny trummis vid namn Peter Björklund ”Burken” (tragiskt bragd om livet vintern 1988/89), vi bytte då namn till Larm. Piron och jag kände att vi ville ta det vidare och efter ”partaj” hamnade vi i replokalen med Ebe Johnsons gamla trummis ”Dalle” och en tjej som heter Pia Johnson som tog över sångmicken (hon var Sveriges absoluta svar på Siouxsie Sioux!); då stämde allt! Vi fick lite ofint avsluta samarbetet med ”Burken” och ”Nordis” Vi bokade in oss på ytterligare en spelning på K-d Musikkafé under namnet ”Larm” vilket i stort sett var samma band som ”Nouvelle Europée” Några låtar; ”30” ”I natt jag drömde” (Punkversion) ”Övergång/Undergång”, ”Mörker”, ”I köket desperat” (”Plast”).

Låtar: Disko, covers: Philemon Arthur and the Dungs – Henning i sin presenning, Plast – I köket desperat

Inspelningar: Live på Karlstads Musikcafé 1980.

Ladda hem mp3: Live på Karlstads Musikcafé 1980 – zip HÄR!

 

Kommentera