HOMY HOGS- Diskografi-info

LP:n "Nöje för Nekrofiler" spelades in på 38:an i Bro. Det var Thomas "Subbe" Söderberg som spelade in den på en portabel 4-Kanalig Fostex-studio sommaren 1981. Vi satte allt i ett röj. Medverkande: LT, Palle, Gördis, Drulle, Pettan.
"Subbe" var trummis i Factory, men var en jävligt schysst snubbe ändå. Han öppnade senare Studio Twilight i Barkarby. Subbe var också den som spelade in samlingsplattorna "Förortsrock vol 1 och 2" med bl.a Incest Brothers, Revolt och Brun Band.

MC:n "1982 Smash Overdose" spelades också in i 38:an. Det var 1982, inspelad på vanlig 2-kanalig rullbandare med assistans av Johnny "Pojkfan" Johansson (om jag inte missminner mig). Medverkande: LT, Palle, Gördis, Drulle (Pettan befann sig då på ökända ungdomsvårdsskolan "Små Skolorna" i Danmark dit han av någon märklig anledning som en av de första svenskarna hade blivit skickad av underbara Bro-Skolan. Ledarna på "Små Skolorna" var hängivna hasch-rökare, och tog följaktligen med sina "elever" på en långa "studieresor" till Marocko och dyl.)

Singeln Demolition Beat/I wanna Destroy spelades in av Billy Madden 1983 i hans studio. Medverkande: LT, Palle, Gördis, Porra, Pettan.

4-låtars-Demon "Kill the sudden craze" lirades in 1984 av Tom Sjöberg (från Toms Tivoli). Medverkande: LT, Gördis, Porra, Nalle (som tidigare lirat med TST).

Det finns också helt galet material som var inspelat till den tänkta filmen "Bajsbad". Detta kan man väl i och för sig se som en osläppt platta om man vill.
Dessutom: Werewolves-singeln finns även med Homy Hogs-omslag i ett tidigt skede, och från detta skede - precis innan vi valde att kalla oss Werewolves on Wheels - finns också en testpressad LP där ena sidan är Hogs-låtar och andra sidan är en del av de demos som sedan släpptes som Werewolves on Wheels. Och det blir ju inte mindre rörigt av att den testpressade Homy Hogs-plattan heter just "Werewolves on Wheels".

Man ska fan inte heller glömma den råhemkörda kassetten "Ljudfientlighet" som kom i flera versioner (1:a 1979) och som Jari Myllimäki (R.I.P) hjälpte oss att sätta ihop (hans farsa var den förste i Bro som hade dubbel-kassettbandspelare). Materialet var ungefär detsamma som på Nöje fast råa replokalsinspelningar + live. det var också en hel del annat skit som "Den snälla farbror doktorn", "Obscena telefonsamtal" och "Ge fan i mina grisar". Också covers som "Urban har fått en jordglob av tenn" av Povel Ramel samt "Not Right" av Stooges.